Vanhempi konstaapeli [Finland]


 

TYÖPAIKAN ESITTELY
Poliisin tehtävänä Suomessa on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi huolehtii myös useista turvallisuuteen liittyvistä lupahallinnon tehtävistä.

Oulun poliisilaitos palvelee kansalaisia 15 poliisiasemalla. Pääpoliisiasema sijaitsee Oulussa. Toimialueeseen kuuluu 38 kuntaa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat. Oulun poliisilaitoksella työskentelee noin 730 henkilöä, joista poliisimiehiä on noin 580.
Työpaikan tiedot: Ylivieskan poliisiasema Katajaojankatu 4 84100 YLIVIESKA

TEHTÄVÄN KUVAUS
Oulun poliisilaitoksen poliisipalvelulinjan valvonta- ja hälytyssektorin Jokilaaksojen valvonta- ja hälytysyksikössä on haettavana vanhemman konstaapelin vaativuustason 04.02 virka, jonka sijoituspaikka on Ylivieskan poliisiasema.

Tehtävinä ovat mm. valvonta- ja hälytystehtävien hoitaminen, liikenteen valvonta sekä VH-yksikölle soveltuvien rikosten kuten suppeiden juttujen ja ensikosketusten juttujen tutkinta. Myös muita lisätehtäviä voidaan määrätä, valittavan henkilön koulutuksen, osaamisen ja ominaisuuksien mukaan.

Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollista noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän viranomaisen että virkamiehen puolelta.

VAATIMUKSET
Valittavalta henkilöltä odotetaan valvonta- ja hälytystoiminnan tehtävien hyvää hallintaa ja poliisityön ajantasaisia tietoja ja taitoja. Eduksi luemme monipuolisen kokemuksen poliisin eri tehtävistä.
Kelpoisuusvaatimuksena vanhemman konstaapelin virkaan on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n (105/2017) 1 momentin 18 kohdan nojalla poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto. Virkaan nimitettävällä henkilöllä tulee olla Suomen kansalaisuus.

Oulun poliisilaitos on yksikielinen (suomi). Kielitaidosta on säädetty julkisyhteisöjen henkilöltä vaadittavasta kielitaidosta annetussa laissa ja poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:ssä.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Hyvä, Kirjallinen: Hyvä
Ruotsi - Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Tehtävän palkkaus määräytyy poliisin palkkausjärjestelmän vaativuustason 04.02 mukaan . Voimassa olevan VES:n mukaan peruspalkka on 2 335,89 €/kk, minkä lisäksi maksetaan kokemusosaa enintään 14 % ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa enintään 32 % sekä olosuhdeosaa 2 %. Poliisihallinnon ulkopuolelta tulevalla henkilökohtainen suoritusosa on ensin 10 % peruspalkasta ja ensimmäinen suoritusarviointi tehdään 3-6 kk aloituksesta.
Osittain tuettu työpaikkaruokailu, laajat työterveyspalvelut, mahdollisuus työajalla tapahtuvaan liikunnan harjoitteluun.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviointia. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa. Terveystarkastus tehdään lähtökohtaisesti ennen työn aloittamista, mutta viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta.
114.45 h /3 vko
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Oulun poliisilaitoksen poliisipalvelulinjalle nimitettävät uudet työntekijät suorittavat koulutuksellisen henkilökierron kahden vuoden kuluessa nimittämisestä. Osana osaamisen vahvistamista ja organisaation kehittämistä henkilö työskentelee koulutuksellisen henkilökierron aikana poliisilaitoksen eri yksiköissä noin 2-3 työjakson ajan. Koulutuksellinen henkilökierto voi aiheuttaa liikkumista eri poliisiasemien välillä. Koulutuksellisesta henkilökierrosta voidaan vapauttaa ainoastaan erityisestä syystä esim. aikaisemman laajan ja monipuolisen kokemuksen perusteella.
ID: 26-1982-2023

Yhteystiedot: Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Oulun poliisilaitoksen kirjaamo PL 45 90101 OULU
Savela Petri, Ylikomisario, 040-5006238, [email protected]
Hiitola Harri, Ylikonstaapeli, 0295 464 182, [email protected]
Työpaikan osoite: 84100 Ylivieska
Työ alkaa: 01.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 01.12.2023 14:15
Jätä hakemus: https://haku.valtiolle.fi/spa/public/apply?guidAssignment=542ad1aa-a89d-...
Ilmoitus jätetty: 13.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fdb568a3-85af-494f-ba47-95576a9a22ec

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Oulun poliisilaitos
84100 Ylivieska
Pohjois-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.11.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال