Kokki Ravintola Kappeliin / Kesätyö [Finland]


 

Kesäsesonki kiihtyy! Haemme nyt KOKKIA jo 150 vuotta vieraitaan palvelleeseen Ravintola Kappeliin, keitaaseen keskellä kaupungin sykettä!

Tässä tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta viime kädessä asenne ratkaisee! Pääset osaksi tiimiä, jossa yhdessä onnistuminen on kaiken A ja O. Tämä työporukka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa kovan luokan ammattilaiseksi osaavien kollegojen ja esihenkilöiden seurassa.

$ads={1}

Legendaarinen Kappeli tarjoaa ainutlaatuiset puitteet työhön!

Työympäristömme on vilkas ja asiakaskuntamme kansainvälinen. Tämä edellyttää työssä onnistumiselta varmaa työskentely otetta, intohimoa suomalaiseen ruokatuotteeseen, sekä viihtymistä vauhdin hurmoksessa! Toivomme että olet innokas tiimipelaaja, eikä työn hektisyys hetkauta sinua.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset kylmän- tai lämpimän a la carte keittiön kokin työt.

Työt alkavat heti juhannuksen jälkeen 2023, ja ne jatkuvat mahdollisuuksiesi mukaan syyskuun puoliväliin. Työtä on tarjolla käytettävyytesi mukaan keskimäärin 60-90h/3vko. Mahdollisuus jatkaa työtä keikkailun merkeissä on olemassa myös tämän jälkeen!

Palkkaus vähintään Mara TES:n mukainen huomioiden kokemuslisät.

Ennen töiden aloittamista, tarvitsemme sinulta hygieniapassin ja todistuksen terveydentilasta.

Sitten edetään!

  • Täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

  • Lisää työ- ja opiskelutodistukset, sekä mahdollinen hygienia- ja anniskelupassi hakemuksen liitteeksi

  • Käymme hakemuksia läpi, ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pikaisesti!

Hae paikkaa viimeistään 09.07.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], +3584578815085

HOK-Elanto / Kappeli

Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ovat ihastuttaneet asiakkaita jo vuodesta 1867 alkaen. Tänä päivänä Kappeli on monipuolinen ravintolakokonaisuus, johon kuuluu baari, kahvila, ravintola, kellarin juhlatilat ja terassi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.


Barona HoReCa
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.06.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال