Vagtbefalingsmand til Fredericia Garnison [Denmark]


 

Er du sergent med lyst til at lede og indgå i en fast vagtstyrke med faste vagter, så er du måske den næste vagtkommandørdel af vores faste vagtstyrke ved Føringsstøtteregimentet.

Om os

Vagten hører under S2-Sikkerheds- og Efterretningssektionen ved Føringsstøtteregimentet og har til huse på Ryes Kaserne, en attraktiv arbejdsplads centralt beliggende i den nordlige del af Fredericia.

$ads={1}


Opgaverne ved S2 spænder vidt; den fysiske sikkerhed (vagten), den tekniske sikkerhed (alarmer og overvågning), sikkerhedsvejledning og -koordination i renoverings- og byggesager, samt koordinering af enhedernes anvendelse af garnisonens bygninger og øvelsesplads. Vi er en enhed, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, kollegial støtte og aktiv anvendelse af medarbejdernes kompetencer - vi arbejder tæt sammen om løsningen af de mangeartede opgaver.

Om stillingen

Som vagtkommandør for den aktuelle vagtstyrke er du ansvarlig for den aktuelle sikkerhed i Fredericia Garnison jf. gældende bestemmelser og indgår i vagtens uddannelseskadre, der forestår vagtuddannelsen af personel fra vagtafgivende enheder på kasernen, nyansatte vagtassistenter og vagtkommandører til den faste vagtstyrke.

Du referer til vagtens faste vagtleder og den koordinerende sikkerhedsofficer, chefen for S2, i det daglige virke.

Som vagtkommandør indgår du som en del af den faste vagtstyrke. Ud over dig, består denne af: 1 vagtleder, der forestår den daglige og langsigtede planlægning og drift af vagten på Ryes Kaserne, 7 andre vagtkommandører og 7 vagtassistenter. Vagtholdende bestrides 12 timer ad gangen som nat- og dagvagt. Du vil således i gennemsnit have ca. 11 vagter pr. måned. Resten af månedens arbejdstid afvikles primært som friheder og kontor-/uddannelsesdage (planlægning, uddannelse og egen træning).

Når du indgår i vagttjenesten er du operativt underlagt garnisonskommandanten.
Du indgår kun i garnisonens vagttjeneste og er faglærer eller/og instruktør i fag relateret de obligatoriske militære kvalifikationer til bestridelse af vagten, herunder omskoling til køretøj, skydeleder, førstehjælp, fysisk træning m.m. Funktionen giver plads til relevant uddannelse i forhold til de krævede opgaver, men også evt. egne ønsker – herunder fleksibilitet i forhold til evt. militære uddannelser.

Du skal forudse at være faglærer og/eller instruktør i en eller flere af de uddannelser, der er forudsætningsgivende for den operative anvendelse i den fysiske vagttjeneste - våbenuddannelse gevær/pistol, førstehjælp/TSE, idræt, signaltjeneste og ikke mindst vagttjeneste i og bevogtning af Fredericia Kaserne og garnison.

Stillingen indebærer ikke nødvendigvis erfaring fra tjeneste inden for føringsstøtteområdet, hvorfor personel fra andre regimenter i Hæren og alle værn, samt tidligere soldater opfordres til at søge. Det afgørende for valg af kandidat er, at det er den rette profil med de rette faglige- og personlige kompetencer, samt den rette indstilling, fysik og motivation.

Om dig

Du er sergent og vi forventer, at du er professionel soldat i sind og i tjeneste, gerne med erfaring nationalt, såvel som internationalt. Vi forventer, at du som person er god til at indgå i en gruppe, der er indbyrdes afhængige.

Du fremstår professionelt, med autoritet, høfligt og ordenligt, da du i mange sammenhænge vil være besøgende og ansattes første indtryk i mødet med Fredericia Garnison.

Du vil opleve en stor grad af selvstændighed i dit arbejde, hvorfor du skal være handlekraftig og besidde en god metodisk og analytisk sans. Vi forventer, at du er samvittighedsfuld, stabil og serviceminded.

Det er ønskeligt, at du har en baggrund fra nuværende eller tidligere tjeneste med vagttjeneste, også gerne erfaring fra internationale missioner. Desuden skal du kunne skabe gode samarbejdsrelationer til kollegaer og øvrige samarbejdspartnere, civile som militære.

Du skal kunne begå dig på engelsk.

Du vil modtage relevant bevogtningsuddannelse.

Du har B-kørekort.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en i konstabelgruppen med et godt udviklingspotentiale.

For HKKF personel:
Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, med henblik på at gennemføre og bestå grundlæggende sergentuddannelse. Ansættelsen sker i så fald på lønvilkår jf. overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.
Indtil din udnævnelse, vil du modtage et befalingsmandstillæg.

For CS Personel:
Udnævnelse til sergent kan finde sted når uddannelseskravet og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og du honorerer de almene krav for udnævnelse. Ved udnævnelse til sergent, vil du modtage en ny ansættelseskontrakt i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Fredericia.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sikkerhedsofficer major Ralf Isak Jessen telefon 72 82 61 50 (mellem 0800-1200) eller på mail FSR-S2-01@MIL.DK.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 57 eller mail FPS-AML@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 30. juli 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FØRINGSSTØTTEREGIMENTET
Regimentet er en værnsfælles myndighed underlagt Hærkommandoen. Regimentet og dets enheder leverer føringsstøtte efter anmodning. Føringsstøtte dækker over hovedkvarters- (HQ) og Communication and Information Systems (CIS). Føringsstøtteregimentet leverer operativ føringsstøtte til Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando i både nationale, internationale og multinationale operationer.
Derudover indgår Deployable Communication and Information Systems Module (DCM) i 1st NATO Signal Battalion og løser CIS-opgaver under NATO indsættelser.
En række af regimentets enheder indgår i beredskab og leverer situationsbestemt støtte til det nationale beredskab. Derudover gennemfører regimentet Hærens Basisuddannelse og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse samt fungerer som kompetencecenter for fjernundervisning i Hæren.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

GENEREL INFORMATION


Tjenestested

Fredericia, Danmark

Geografi

Region Syddanmark

Organisation/Værn

Værnsfælles

Funktionsniveau

M212 Sergent

Ansøgningsfrist

30.07.2023

Indrykningsdato
26.06.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال