Intensief ambulant hulpverlener Capelle a/d IJssel [Netherlands]


 
Agathos Hulpverlening behoort samen met Agathos Thuiszorg, Curadomi en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn tot Lelie zorggroep. Onze hulpverlening bestaat uit intensieve begeleiding, ontwikkelen van vaardigheden, inzicht geven in eigen problematiek, opvoedondersteuning en andere vormen van ondersteuning en begeleiding. Afhankelijk van de hulpvraag variërend van een kort tot een intensief hulpverleningstraject. Dit doen we met hart en ziel, vanuit onze christelijke levensovertuiging.
Als intensief ambulant hulpverlener heb je contact met cliënten van jong tot oud, met verschillende hulpvragen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hulpvragen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid, een verstandelijke beperking, opvoedingsvragen, of het aanleren van structuur in een huishouden. We richten ons, waar mogelijk, op de eigen regie van onze hulpvragers vanuit een gelijkwaardige relatie en werken hierbij oplossingsgericht en zo mogelijk samen met het netwerk. Je werkt nauw samen met andere hulpverleningsinstanties en gemeenten. Ook werk je in meer complexe casuïstiek samen met een senior ambulant hulpverlener of jeugdhulpverlener van het eigen team. Wij vragen flexibiliteit in werkdagen en bereidheid om ook op avonden en zo nodig in het weekend te werken. Het aantal uren is bespreekbaar.
  • Minimaal in het bezit van een mbo-diploma (MMZ, SPW), of een hbo-diploma (Social Work of andere relevante opleiding).
  • Je werkt in een samen-organiserend team, je neemt hierin een actieve rol door je verantwoordelijkheid te nemen in teamtaken.
  • Je werkt gestructureerd, zorgvuldig en kunt goed anticiperen op wat je cliënt nodig heeft.
  • Je versterkt eigen kracht, zelfregie en oplossingsgericht gedrag bij de cliënt.
  • Je werkt netwerkgericht, waarbij je samen met de cliënt het bestaande netwerk verstevigt en/of uitbreid.
  • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en weet deze indien van toepassing te integreren in jouw werk.
  • Je woont in het werkgebied en bent in bezit van eigen vervoer.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

  • Werk mét waardering in een team van gedreven medewerkers.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 40 (min. € 2.495,33 - max. € 3.254,43 per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.
  • Goede inhoudelijke ondersteuning van een coach.
  • Flexibiliteit bij het plannen van je werkuren. Je hebt bij ons de mogelijkheid om werk en privé goed op elkaar af te stemmen.
  • Binnen de organisatie zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
  • Via de personeelsvoordeelwinkel krijg je kortingen op leuke uitjes en producten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Coby Koudstaal (teamcoördinator), via 06-83654982. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met de afdeling werving via 06-83911732 of werving@leliezorggroep.nl Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال