Stråleterapeut [Norway]


 

Stråleterapeut Stråleenhet, Helse Stavanger HF

(i ny fane)


Om stillingen

Det lyses ut fast stilling som stråleterapeut ved stråleterapiavdelingen i Stavanger. Ved interne ansettelser vil det være mulighet for andre stillingsstørrelser og/eller et lengre vikariat.

Stavanger Universitetssjukehus (SUS) er inne i en svært spennende fase med bygging av nytt sykehus inkludert ny stråleterapiavdeling med estimert klinisk drift i 2025. Nye SUS bygges like ved campus for Universitetet i Stavanger med mulighet for mange faglige samarbeidsprosjekter.

Eksisterende avdeling inkluderer 30 flotte medarbeidere i et godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse.
Vi har tre strålemaskiner (TrueBeam), CT fra Siemens og Eclipse doseplanleggingssystem.

Vil du være med å jobbe i en stråleavdeling i utvikling? Da er dette jobben for deg. Hos oss får du muligheten til å jobbe i full rotasjon ved CT, doseplanlegging og behandlingsmaskiner. Stråleterapeuten har en naturlig plass i et tverrfaglig team bestående av koordinator, onkologer og medisinske fysikere.

Attester, vitnemål og eventuell annen relevant dokumentasjon må vedlegges søknaden.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
17.09.2023
Arbeidsgiver:
Helse Stavanger HF
Sted:
Stavanger
Stillingstittel:
Stråleterapeut
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100
Webcruiter-ID:
4698963528
Startdato:
02.10.2023
Del på Twitter Del på LinkedIn Del på LinkedIn Del på e-post

Arbeidsoppgaver

Stråleterapeutens oppgaver er innenfor planlegging og gjennomføring av strålebehandling. Deriblant fiksering, CT før plan, doseplan, kvalitetskontroll før og under strålebehandling, oppfølging av pasient og pårørende, deltakelse i forbedringsarbeid og forskningsprosjekter. Stråleterapeutene bidrar med undervisning og veiledning av studenter, spesielt i utdanning av stråleterapeuter og radiografer.

Kvalifikasjoner

  • Offentlig godkjent radiograf med videreutdanning i stråleterapi
  • Norsk autorisasjon
  • Radiografer med interesse for stråleterapi oppfordres til å søke da det kan bli aktuelt med avtale om videreutdanning med bindingstid
  • Gode norskkunnskaper er helt avgjørende for forsvarlig pasientbehandling. Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden. Ved ansettelse av allerrede fast ansatt i foretaket kan en unntaksvis, i særlige tilfeller, fravike kravet om bestått norsktest på B2 nivå.

Personlige egenskaper

  • Fleksibel med evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Strukturert og nøyaktig
  • Aktiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
  • Nettverksbygger
  • Serviceinnstilt og evne til å skape god pasientkontakt
  • God IT kompetanse
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

  • Varierte oppgaver i tverrfaglige team
  • Et spennende og godt arbeidsmiljø
  • Lønn i samsvar med gjeldende overenskomster
  • God pensjons- og forsikringsordning
  • Gode velferdsordninger som bl. a. turgruppe og bedriftsidrettslag


Mangfoldserklæring

Foretaksgruppen i Helse Vest ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen i vår rekruttering. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonshemming og flerkulturell bakgrunn. Det samme gjelder dersom man har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Foretaksgruppen Helse Vest ønsker å legge til rette for en inkluderende rekruttering.




Adresse: Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4019 Stavanger, Norge

(i ny fane)

Kontaktinformasjon

Sarah Gjerde Myhre
Seksjonsleder stråleterapi
Telefon: 51519029
Telefon: 51519029
E-post: sarah.gjerde.myhre@sus.no

Om arbeidsgiveren


Helse Stavanger HF, Stavanger universitetssjukehus, har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Sør-Rogaland. Med over 7800 ansatte er vi en av regionens største arbeidsgivere. Pasientbehandling, utdanning av helsepersonell, pasientopplæring og forskning er våre hovedoppgaver. Les mer på www.helse-stavanger.no.

Helse Stavanger HF skal så langt som mulig gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker å rekruttere medarbeidere uavhengig av kjønn med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiv for å bidra i spesialisthelsetjenesten.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال