Salg av Norges mest eksklusive eksportvare [Norway]


 

Har du lyst til å være med å markedsføre noe av det mest unike vi har i landet vårt? Norges nasjonalstein, Larvikitt. Omtalt som landets vakreste og mest eksklusive eksportvare.

Stillingen og tilbudet

Larvik Granite ønsker å satse mer på Europa og Nord-Afrika, og har derfor opprettet en ny salgsstilling. Vi ser etter en kandidat som kan jobbe tett med en av våre samarbeidspartnere i Nord Afrika. En spennende mulighet for deg til å lære bransjen, markedet og salgsarbeidet fra A til Å.

Selskapets samarbeidspartner vil som oftest ta den første kontakten med potensielle nye kunder. Din rolle vil være å bli med på besøk og bygge relasjoner! Din hovedbase blir på kontoret her i Larvik og ute i steinbruddene. Å ta med kunder ut i bruddene, er en viktig del av salget.

Stillingen innebærer reisevirksomhet - også i forbindelse med messer. Både i europa og Nord Afrika. Du blir en del av et team på tre selgere.

Hva kan vi tilby?

Larvik Granite er et godt, veldrevet selskap med dyktige og lojale medarbeidere. Selskapet har internasjonale eiere med over 100 års bransjeerfaring.

Ut over dette tilbyr vi lønn etter avtale. Larvik Granite har også gode forsikringsordninger samt en god pensjonsforsikring.

Ta en kikk på Larvik Granite sin hjemmeside, samt bildene under fra selskapet!

Om deg

Du må like å bygge relasjoner og trives med samarbeid! En viss kjennskap til byggebransjen og god teknisk innsikt, er en fordel. Larvik Granite vil sørge for at du lærer deg produktene. Du kommer til å få tid til å vokse inn i rollen.

Vi ser etter en kandidat som har salgserfaring fra før, gjerne fra utlandet. Men, din innstilling og ambisjoner om å lære, blir viktig. Vi tror stillingen vil passe for en kandidat som har noe erfaring, men som ønsker nye utfordringer i et annet marked og i ny bransje. Språk? Du er iallefall stødig i engelsk. Ut over dette er vi nysgjerrig på dine personlige egenskaper.

  • Hva gjør du for å bygge tillit?
  • Hvordan vil du beskrive din kommunikasjonsform?
  • Hvordan bygger du relasjoner?
  • Hva gjør du for å holde struktur i hverdagen?

Det er naturlig at vi snakker om dette når vi møter deg.
Hvis det du har lest så langt er interessant, kan du ringe Øyvind ved Jobzone Larvik for en prat - mob 990 47 177. Du kan også ringe Even/daglig leder ved Larvik Granite, på mob 935 63 603.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال