docent Integrale Beroepsvaardigheden Training [Netherlands]


 

Politiemedewerkers begeleiden en trainen zodat zij zowel fysiek, mentaal als moreel in staat zijn om in diverse (gevaar)situaties op te treden. Kun jij helder je verhaal doen voor een groep en zie jij het als een uitdaging om mensen in hun ontwikkeling te coachen? Heb jij daarbij een sportopleiding (zoals CIOS, MBO 4 sport en bewegen, ALO of docentenopleiding)? Lees dan snel verder, want Operationele Begeleiding en Training (OBT) zoekt voor meerdere eenheden Integrale Beroepsvaardigheden Training (IBT)-docenten.

Specificaties vacature

Locatie(s):

diversen

Organisatieonderdeel:

Politiedienstencentrum

Vakgebied(en):

Onderwijs

Niveau:

MBO 4

Wat ga je doen?

Als IBT-docent begeleid en train je collega's tot bekwame medewerkers, passend bij de (beoogde) functie Je geeft contextgerichte trainingen zowel in de OBT-locaties als in het publieke domein. Je volgt daarbij (standaard en op de actualiteit toegesneden) lesmateriaal voor het overbrengen van kennis, vaardigheden en gedragskenmerken die horen bij een professionele beroepshouding. Je begeleidt collega's zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast ben je als docent in staat om passende leeractiviteiten te maken vanuit ontwikkelvragen.

Waar ga je werken?

Jij komt te werken voor de Sector Operationele Begeleiding en Training (OBT), onderdeel van de Dienst Human Resource Management (HRM) van het Politiedienstencentrum. OBT richt zich op de ontwikkeling van het vakmanschap van de (startende) medewerkers en de ontwikkeling van hun professionele weerbaarheid en maximale inzetbaarheid. OBT draagt dagelijks bij door training en begeleiding, zodat de diender bekwaam, moedig en met zelfvertrouwen het politiewerk kan uitvoeren.

Wie ben jij?

Wij zoeken collega's die voor een groep een helder verhaal kunnen houden, met een duidelijke structuur, waarbij je je benadering aanpast aan het individu en de groep. Je zoekt de samenwerking met andere docenten, de politieacademie en de politiepraktijk. Je bent creatief, flexibel en een effectieve netwerker. Je hebt contact met medewerkers met verschillende achtergronden en culturen waarbij je je kunt verplaatsen in de beleving van anderen.

Verder heb je:

  • een mbo 4-diploma in de richting van sport en bewegen, CIOS en/of Sportacademie of andere geaccrediteerde opleidingen rond agogiek/pedagogiek;
  • bij voorkeur een opleiding binnen het domein geweld- en gevaarsbeheersing of soortgelijk;
  • bij voorkeur relevante werkervaring als docent;

Wat wij bieden

Wij zoeken meerdere collega's voor de volgende OBT-teams:

  • Eenheid Amsterdam, standplaats Amsterdam;
  • Eenheid Den Haag, standplaats Den Haag of Alphen aan den Rijn;
  • Eenheid Rotterdam, standplaats Rotterdam;
  • Eenheid Midden-Nederland, standplaats Almere of Leusden;
  • Eenheid Noord-Holland, standplaats Alkmaar of Hoofdorp;
  • Landelijke Eenheid, standplaats Leusden.

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Het met goed gevolg afronden van een voorbereidende opleiding vormt een harde voorwaarde om de rol van IBT-docent daadwerkelijk te mogen uitoefenen.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.750,- en maximaal € 4.321,- (schaal 8 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is docent A, werkterrein gewelds- en gevaarsbeheersing.

Interesse?

Bel of mail met Yvonne van Dalen, administratief medewerkster OBT (06 - 29 41 16 10, yvonne.van.dalen@politie.nl). Zij kan je doorverwijzen naar de betreffende teamchef van het OBT-team waarvoor je belangstelling hebt.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Werving & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 11 december 2023 via de sollicitatiebutton. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan voor welke eenheid en standplaats je in aanmerking wilt komen. Als je voor meerdere standplaatsen solliciteert, geef dan je eerste voorkeur aan.

Wat verder belangrijk is

  • Naast een betrouwbaarheidsonderzoek en de briefselectie maakt een assessmentdag deel uit van deze selectieprocedure.
  • Een lange en kostbare opleiding wordt door ons aangeboden en verzorgd. Wij verwachten hiervoor in de plaats wel een langdurige commitment en 100% inzet.
  • Eventueel kan een medische keuring deel uitmaken van de selectieprocedure.
  • De opleiding start zo snel mogelijk na afronden van de gehele procedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال