Palveluyksikön johtaja lastensuojeluyksikköön [Finland]


 

Etsimme lastensuojelun ja erityistarpeisten lasten arjen osaajaa johtamaan yksikköä kohti tulevaa:

Tervetuloa Kasvunkoti Onniin!

Rinnekodit Kasvunkoti Onni on 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö erityistarpeisille lapsille ja nuorille. Erityistarpeet voivat muodostua esimerkiksi kehitysvammaisuuden ja autismikirjon johdosta. Onni sijaitsee Espoon Lakistossa, mutta muutamme helmikuussa Vantaan Vapaalaan.

Onnin tiimi: Onnissa toimimme yhteistyössä vanhempien kanssa huolehtien yksilöllisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta. Arki on kodinomaista, jossa lapsielämän äänet ja vilske, kasvatuksellinen ohjaus ja päivätoiminnot rytmittyvät. Työssä korostuvat autismikirjon kuntouttava työote, lastensuojelutuntemus ja vuorovaikutus. Lapsia ohjataan sanallisesti sekä puhetta tukevilla ja korvaavilla kommunikaatiomenetelmillä.

Työsi palveluyksikön johtajana: Tehtävässäsi huolehdit Onnin taloudesta, henkilöstöjohtamisesta ja asiakastyön johtamisesta. Tehtäväsi vaihtelevat isojen linjojen hallinnasta tarkkuutta vaativiin yksityiskohtiin ja tiimisi sparraukseen. Ohjaat yksikkösi toimintaa arvojemme mukaisesti ja huolehdit suunnitelmallisesta tekemisestä arjen keskellä. Toteutat lasten näköistä arkea ja tuet henkilöstöä hioutumaan yhdessä supertiimiksi, kohti uutta, muuton jälkeistä alkua. Organisoit kokonaisuutta, jotta tiimisi voi keskittyä tarjoamaan sote-alan sydämellisintä palvelua!

Onni tänään: Onnin muuton myötä korostuvat muutosprosessin johtaminen, ryhmäytyminen ja verkostoyhteistyö. Tiimisi koostuu lähihoitajista, sosionomeista, kasvatusalan ammattilaisista ja sairaanhoitajasta. Lähin yhteistyökumppanisi tiimissä on vastaava ohjaaja.


Yhteistyö lasten vanhempien, sosiaalityöntekijöiden ja tukipalveluverkoston kanssa on merkittävä osa tehtävääsi. Edistät laadukkaiden palvelujen tarjoamista – koordinoit ja kehität toimintaa. Huolehdit omavalvontasuunnitelman mukaisen toiminnan toteutumisesta yksikössä.


Johdat tiimiäsi päivittäisellä esimerkilläsi kannustavaa, avointa ilmapiiriä luoden. Läsnäolosi valaa uskoa tiimiisi silloin, kun sitä tarvitaan, ja toimit turvana sekä kuuntelevana korvana huolen hetkellä. Luot toivoa ja luottamusta tähän hetkeen ja tulevaan, ja osaat toimia myös tilanteissa, joissa tunteet vaihtuvat nopeasti. Tuet osaamisen kehittämistä ja ohjaat sitä määrätietoisesti yhteisiä tavoitteita kohti. Vahvistat tiimihenkeä, jossa onnistumisen kokemukset halutaan jakaa. Me lähikollegasi, esihenkilösi ja organisaation asiantuntijat, tuemme sinua kehittymisessäsi ja kasvamisessasi itsesi mittaiseksi ammattilaiseksi.

Vastuuta, vapautta ja yhteistyötä: Voit vaikuttaa työpäiviesi muotoutumiseen ja oman työsi suunnitteluun. Tärkeää on, että osaat rajata itseäsi ja työtäsi. Tulevien kollegojesi mukaan parasta tehtävässä on työn vaihtelevuus, laaja-alaisuus, kollegiaalisuus, oman tiimin onnistumiset ja se, että halutessasi pääset kehittämään toimintaa aina omasta yksiköstä organisaatiotasolle saakka. Tehtävien moninaisuus voi tarkoittaa esimerkiksi nopeiden ratkaisujen löytymistä äkillisiin poissaoloihin. Sparrausta saat kokeneilta kollegoiltasi ja johdonmukaiselta, tavoitteellisesti työskentelevältä, armolliselta esihenkilöltäsi. Ajatusten ja tunteiden pallotteluun löytyy aina tukea!

Toivomme, että sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne tekemiseen – näet epäonnistumisten sijaan oppimisen paikkoja. Vaikka ajoittainen stressi kuuluu luonnollisena osana työhön ja elämään, sinulla on toimivat palautumiskeinot hyvinvointisi tasapainottamiseksi. Pyrit toimimaan kestävämmän työelämän esimerkkinä koko työyhteisöllesi!

Meille on tärkeää, että koet työsi mielekkääksi ja haluamme varmistaa, että sinulla on tarvittavat työkalut toimia tehtävässä. Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa amk-tasoista sote-alan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä (tai sosiaalihuoltolain 46 a § 3 momentissa tarkoitettua soveltuvaa korkeakoulututkintoa)
  • kokemusta lastensuojelusta vähintään 3 vuotta
  • kokemusta kehitysvammaisista ja/tai autismikirjon asiakkaista
  • riittävää johtamistaitoa, esihenkilökokemusta ja/tai johtamisopintoja
  • ymmärrystä valmentavasta johtamisesta
  • osaamista kestävästä talouden seurannasta ja hallinnasta
  • organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa
  • keskeneräisyyden sietämistä ja armollisuuden antamisen taitoa

Jotta voit vastata laajasta tehtävänkuvastasi, on oma hyvinvointisi tärkeää. Olemme saaneet Hyvän mielen työpaikka - tunnustuksen panostuksesta paremman työelämän puolesta! Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

  • innostavan työnkuvan, joka tarjoaa mahdollisuuksia oppia uutta ja hyödyntää omia vahvuuksia
  • sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen
  • tukea esihenkilötyössä kehittymiseen ja yksikön johtamiseen kokeneilta palveluasiantuntijoiltamme ja esihenkilöltäsi
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa
  • työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita
  • kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus
  • mahdollisuuden työsuhdepyörään
  • kattavat yhteiset palvelut, josta saat apua esim. IT- ja henkilöstökysymyksiin
  • apua oman talouden hallintaan
  • mahdollisuuden kehittää sote-alaa yhdessä kollegojesi kanssa!

Hakeminen ja rekrytointiprosessin kulku: Jätä hakemuksesi viimeistään 19.12.2023. Toimithan pian, sillä voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä oikean henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Rekrytointiprosessin edetessä osa hakijoista kutsutaan henkilöprofilointiin, jota hyödynnämme osana valintaamme.

Olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntalain mukaisen rokotussuojan tarkistuksen. Pyydämme tehtävään valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi.


Tutustu meihin täällä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä tulevaan esihenkilöösi:

Palvelualuejohtaja Pirjetta Salomäki, puh. 050 310 6466, pirjetta.salomaki@rinnekodit.fi

Jos en voi juuri soittaessasi vastata, jätäthän viestin, niin soitan sinulle takaisin!


www.rinnekodit.fi


#sydänmukana #elämänpoluilla
#rinnekoditrekrytoi

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال