Kan du lede og videreutvikle vår internasjonale verdikjede [Norway]


 

$ads={1}

Arbeidsgiver

Rimfrost AS

Stillingstittel

Supply Chain Manager

Frist

20.08.2023

Ansettelsesform

Fast

Bli kjent med Yapril AS

Kan du lede og videreutvikle vår internasjonale verdikjede? Rimfrost er et helnorsk bioteknologiselskap som produserer bærekraftige høykvalitets krillprodukter høstet i Antarktis, for menneskers helse, akvakultur og dyreernæring. Vi bygger på lange tradisjoner og kunnskap innen fiske. Dette kombinert med vår patenterte produksjonsteknologi, gjør oss unike! Bærekraft og innovasjon er vår drivkraft og i fokus i hele produktets livssyklus.

Vi er stadig i utvikling! I tillegg til vår produksjon på fabrikken på New Zealand, bygges det et nytt høyteknologisk og miljøvennlig fartøy hvor produktene kan produseres ombord. Vi tenker fremover og arbeider hele tiden med å levere produktene våre effektivt og av aller beste kvalitet. For å sikre god og forutsigbar varestrøm, ser vi etter en løsningsorientert og initiativrik Supply Chain Manager.


Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du bli en del av et fremoverlent og spennende selskap lokalisert midt i vakre Ålesund sentrum. Vi er en sosial og dedikert gjeng på 14 personer som jobber sammen for å tilby høykvalitetsprodukter til våre kunder på en effektiv og sømløs måte. Hos oss er det stor takhøyde, åpent og vi har et fokus på å spille hverandre gode. Som Supply Chain Manager, vil du være et viktig bindeledd mellom ulike aktiviteter i selskapet relatert til produksjon og logistikk, både på land og til havs. Du kan forvente en variert arbeidshverdag med mange spennende utfordringer og en mulighet til å påvirke.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Overordnet ansvar for logistikk i hele verdikjeden
  • Ansvar for, og koordinering av aktiviteter rundt logistikk, både på inngående og utgående varestrøm
  • Planlegging og innkjøp av innsatsfaktorer (bl.a. emballasje, paller, vaskemidler mm.) i samarbeid med fabrikksjef og Head of operations
  • Ansvar for transport og lagring av produkter og innsatsfaktorer
  • Ansvar for å sikre en bærekraftig leverandørkjede, fra råvarer til leveranse, som støtter opp om våre bærekraftsmål, i samarbeid med bærekraftsansvarlig


Hvem er du?
Motiveres du av å planlegge, effektivisere og finne operasjonelle forbedringer? Trives du i en pulserende arbeidshverdag og evner å tenke helkjede? Da byr vi på en spennende mulighet for deg! Vi tror du er en strukturert og tilpasningsdyktig lagspiller som drives av å finne gode løsninger sammen med andre. Du har erfaring med å lede kompleks eksport/importrelatert logistikk av marine råvarer til/fra ulike kontinenter. Samtidig har du noe erfaring fra innkjøp av varer/tjenester, og en interesse for eller erfaring med bærekraft i leverandørkjeden. For å kunne oppnå suksess, har du også god kjennskap og erfaring med tollregelverk og matregelverk for import/eksport. En høyere relevant utdannelse i bunn vil komme godt med, men det er ikke et krav.


Kan dette være deg? Vi ser frem til din søknad!

Søknader vurderes fortløpende.

Nettverk

Facebook LinkedIn

Sektor

Privat

Lederkategori

Leder

Sted

6002 Ålesund

Hjemmekontor

Delvis hjemmekontor

Bransje

Dyr og dyrehelse,

Fiskeri og oppdrett,

Matvareproduksjon og -industri

Stillingsfunksjon

Ledelse,

Logistikk og lager / SCM og logistikk,

Planlegger

Arbeidsspråk

Norsk,

Engelsk

Nøkkelord

Krillprodukter, Logistikk, Supply Chain, Verdikjeden, Innkjøp

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال